/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Морозиво  

Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива

Морозиво


Шоколадний брауні від Марії Козакевич - Галицький кореспонтент



Галицький кореспонтент
Шоколадний смак, можливість споживання десерту разом із морозивом і швидкість приготування роблять цей рецепт просто ідеальним. Отож, 100 г шоколаду і 75 г масла розтопити. 2 яйця, 60 г цукру і 1 ч. л. ванільного екстракту збити міксером.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Морозиво