/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Особенности немецкого пития: сначала пиво, потом первач - Свободная Пресса - ЮГ (Блог)



Свободная Пресса - ЮГ (Блог)
Лютой зимой 1890 года на пивоварне города Кульмбаха, что в Верхней Франконии, по недосмотру хозяина целая бочка «Бокбира» осталась на всю ночь во дворе. Естественно, содержимое превратилось в ледяную глыбу, внутри которой ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний