/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа вівсяна  

Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних

Крупа вівсяна


5 лучших рецептов овсяной каши - Факты ICTV



Факты ICTV
Овсяный кисель. – Овсяную крупу залейте водой в соотношении один к одному. Положите немного дрожжей или кусок ржаного хлеба и оставьте бродить на 12-24 часа, обернув посуду плотной тканью. – Слейте жидкость и доведите ее до кипения – кисель готов.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна