- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Пшениця
Таємниці галицької куті від Юрія Винничука - Дивись.Інфо
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2017
Новини про пшеницю, новинки, детальна інформація відносно пшениці
Пшениця
Таємниці галицької куті від Юрія Винничука - Дивись.Інфо
Дивись.Інфо Юрій Винничук наголошує, що кутю на Галичині готують лише із пшениці. Неприпустимі інші варіації, ні рис, ні перловка. «Додаємо до пшениці мак, потовчені горіхи та родзинки. Мед легенько розводимо з водою і додаємо сік цитрини. Кутя буде ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Пшениця