/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Україна розвиває торговельно-економічне співробітництво з ... - Урядовый портал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2016
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Україна розвиває торговельно-економічне співробітництво з ... - Урядовый портал
Урядовый портал Структура: м'ясо та їстівні субпродукти – 40,8 %; жири та олії тваринного або рослинного походження – 10,5 %; вироби з чорних металів – 9,7 %; молоко та молочні продукти, яйця птиці; натуральний мед – 7,5 %; реактори ядерні, котли, машини ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти