/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
У торт-мус додають чотири ложки шампанського - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.11.2016
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
У торт-мус додають чотири ложки шампанського - Gazeta.ua
Gazeta.ua Коли вистигне, збиваю вершки та додаю в мус. Бере ще одну посудину. В ній збиває білки з рештою цукру. — Секрет успіху — правильне змішування. Білки треба збити окремо, щоб стали густі. Тоді додаю півсклянки цукру і знов перемішую. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки