/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Говяжья вырезка с печеным бататом спаржей и лук вареньем - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Вырезку обжарить на сковороде до необходимой степени. Спаржу бланшировать в течение 1 минуты и обжарить на сковороде в течение 2 минут. Батат нарезать кубиками. 2. Семена кориандра размять в ступке. Смешать оливковое масло ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Коріандр