/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Як уберегтися від сальмонельозу? - ОГО



ОГО
Найдовше ці бактерії можуть зберігатися у воді, м'ясі та ковбасних виробах, в кефірі та вершковому маслі (від 2 до 5 місяців). Захворювання розвивається через 6-7 годин після потрапляння сальмонел в організм. Симптоми хвороби можуть бути ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове