/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Бограч від Ігоря Цепенди - Галицький кореспонтент



Галицький кореспонтент
Коли м'ясо стане м'яким, додати кмин, лавровий лист, коріандр, зіру, паприку. Коли суміш добре пропарилася, залити її бульйоном. Протягом години страва має варитися на слабкому вогні. За 30 хвилин до завершення додати картоплю.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Коріандр