/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Перець овочевої  

Новини про перець овочевий, новинки, детальна інформація відносно перецю овочевого

Перець овочевої


Курячі стегна по-іспанськи маринують після приготування - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Курку смажать з селерою та перцем чилі. Для аромату додають чебрець та чорнослив, а для пікантного смаку ... Слідом влийте оцет, а ще через 5-7 хвилин овочевий бульйон. Доведіть все до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте ще 10 хвилин.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Перець овочевої