/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ С / г тварини і птиця (живокіст)
/ Свині
М'ясо дикої свині маринують у коньяку - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.10.2016
Новини про свині, новинки, детальна інформація відносно свиней
Свині
М'ясо дикої свині маринують у коньяку - Gazeta.ua
Gazeta.ua Треба вимочувати добу у воді, міняючи її щоп'ять годин. — Розбирають тушу вепра, як домашньої свині, — каже Олена. — Вепрятина сухувата і жилава. Просто смажити на сковорідці її не варто. Готує запечене м'ясо кабана з квашеною капустою. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Свині