/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Мандрівнику на замітку найцікавіше про Закарпаття - http://uzhgorodka.uz.ua/ (cатира) (прес-реліз) (pегістрація) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.10.2016
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Мандрівнику на замітку найцікавіше про Закарпаття - http://uzhgorodka.uz.ua/ (cатира) (прес-реліз) (pегістрація) (Блог)
http://uzhgorodka.uz.ua/ (cатира) (прес-реліз) (pегістрація) (Блог) Річ у тім, що не для усіх районів Закарпаття бограч-гуляш є традиційним харчем. Жителі гірських районів Закарпаття мають свою страву №1– токан (чир). До прикладу, ще для когось це підбивана квасоля, чи навіть той же бульйон або ж мачанка. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Квасоля