/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


Глютен: що це таке, чим шкідливий і чому його всі уникають - Лекарська правда



Лекарська правда
Глютен – це білок, який знаходиться в сім'ях більшості злакових культур (пшениця, жито, овес і ячмінь). У сухому вигляді він безбарвний і не має смаку, але при додаванні води стає сіруватим і за текстурою нагадує клей (звідси ще одна назва ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь