/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Тенденції кулінарної осені - Україна молода



Україна молода
Для тіста змішуємо 125 г маргарину, пів чайної ложки солі, чайну ложку розпушувача, десь півтори склянки просіяного борошна і 2-3 столові ложки молока. Тісто має вийти, як на вареники (у мене форма діаметром 29 см). Вмикаємо духовку на 200 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова