/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Готуємо традиційні смаколики Коломийщини: замащінка, пироги ... - http://dzerkalo.media/



http://dzerkalo.media/
Борошно підсмажуємо на смальці (олії) і розмішуємо з водою. В результаті має вийти, як густа сметана. Додаємо туди спеції та подрібнений часник і заливаємо м'ясо або рибу. Для хорошого результату кришка каструлі має міцно прилягати, тому ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно