/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для переробки чаю та кави  

Новини про обладнання для переробки чаю та кави, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки чаю та кави

Для переробки чаю та кави


Коли насправді потрібно пити каву - Телеканал новин 24 - Телеканал новин 24



Телеканал новин 24
Відразу ж після пробудження організм має високий рівень кортизолу (гормону стресу), а це означає, що це не найкращий час для чашечки гарячої кави. Пити її слід між 9:30 і 11:30 – в цей час рівень кортизолу зменшується. Ще один його стрибок ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Для переробки чаю та кави