/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


У соковиту начинку для м'ясного пирога додають червоне вино - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Кожну з них тричі обкачує в борошні. Потім один розім'яти руками на дошці. Пальцями розрівняти, формуючи коло. Воно має бути 20–30 см. Із м'яса зробити кулю і покласти на тісто. Його краї зібрати, загортаючи начинку. Покласти тісто на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.07.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно