/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Лечо з бараниною від Віктора Анушкевичуса - Галицький кореспонтент



Галицький кореспонтент
Накрити кришкою і тушити на мінімальному вогні протягом 20 хв. Почистити від шкірки баклажан, нарізати півдольками. Помідори ошпарити окропом, порізати кубиками. Перець, цибулю і моркву теж порізати кубиками. Всі овочі додати до м'яса. Тушити ще 40 хв ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.07.2016




Дивитись всі новини в розділі Баклажан