- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно рисове
Хрусткі часникові вузлики печуть 30 хвилин - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.05.2016
Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового
Борошно рисове
Хрусткі часникові вузлики печуть 30 хвилин - Gazeta.ua
Gazeta.ua Розкачати в долонях їх на "ковбаски", зв'язати у вузлик. Щоб не стирчали кінчики, защіпити під вузликом. На деко покласти папір для випічки і посипати борошном. Викласти на нього булочки і накрити рушником на 40 хвилин, щоб ще раз підійшли. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове