/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Чикен Тика в ресторане «Джей Хинд» - Все рестораны и кафе Москвы и Санкт-Петербурга



Все рестораны и кафе Москвы и Санкт-Петербурга
Основные пряности, которые создают вкус Чикен Тикка: гарам масала, куркума, экстра кориандр. Гарам масала, или «горячая смесь специй» на хинди, обычно состоит из гвоздики, черного перца, зеленого и коричневого кардамона, тмина и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Коріандр