/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Філе риби сібас запікають із лимонним маслом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
"Сібас — риба дуже ніжна, тому готую до неї не соус, а лимонне масло. Воно підкреслює смак овочів, — каже Валентина Кучер, шеф-кухар столичного ресторану "Царське село". Автор: Тарас Подолян. Інгредієнти: філе 1 рибини сібас. 1 морквина. 1 кабачок ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Кабачок