- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Капуста білокачанна
Чому червоне м'ясо слід їсти з овочами? - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2016
Новини про капусту білокачанну, новинки, детальна інформація відносно капусти білокачанної
Капуста білокачанна
Чому червоне м'ясо слід їсти з овочами? - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Kordon.com.ua - Свіжі новини Більше хлорофілу в шпинаті, броколі, цвітної і білокачанну капусту, огірки, селері, а також у всіх видах листового салату і будь-якої зелені (особливо в петрушці, кінза, кріп, базиліці). Для того щоб зелені овочі надали антиканцерогенний ефект, їх ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Капуста білокачанна