/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Чай, кава, какао  

Новини про чай, кава, какао, новинки, детальна інформація відносно чаю, кави, какао

Чай, кава, какао


Вчені назвали солодкий продукт, що впливає на зниження ризику ... - Еxpres.ua



Еxpres.ua
Як припустили дослідники, споживання чаю і кави, багатих поліфенолами, можливо, посилює вплив шоколаду на зниження кардіометаболічного ризику, пов'язаного з розвитком діабету, захворювань серця та інсульту. Варто додати, що найбільш ...
Kordon.com.ua - Свіжі новини


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Чай, кава, какао