/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Готуємо курячу грудинку під вершково-сирним соусом - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2016
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Готуємо курячу грудинку під вершково-сирним соусом - 20 хвилин
20 хвилин Поки м'ясо смажиться, кухар готує соус. Свіжозварену броколі обсмажує у каструльці, гриби — у сковороді. Як тільки вони підрум'янились, хлопець перекладає їх до броколі. Відразу ж додає вершки і подрібнені сири. Ретельно помішує, щоб сир ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки