/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Щавель  

Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю

Щавель


Готовимся к Пасхе: выпечка - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Ингредиенты: мука - 1 стакан, масло сливочное - 100 г, яйца - 2 шт., сыр твердый - 150 г, щавель - 100 г, петрушка и укроп - по 30 г, перец черный молотый - 1 ч.л, соль по вкусу, разрыхлитель теста – щепотка. Муку просеять с разрыхлителем, добавить щепотку соли и черного перца.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Щавель