/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва кондитерських виробів  

Новини про обладнання для виробництва кондитерських виробів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва кондитерських виробів

Для виробництва кондитерських виробів


Івано-Франківськ: найнижчі показники охоплення учнів гарячим ... - Версії



Версії
За кількістю та асортиментом у шкільних буфетах переважають фасовані кондитерські вироби, у більшості з яких містяться харчові добавки (49%); вітамінізовані страви становлять – 34% (вітамінізовані напої – 20%; салати – 9%; фрукти – 5%); ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва кондитерських виробів