/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Кухня вихідного дня. Курячий рулет і рулет із язиком. ФОТО+ ... - Вікна online



Вікна online
Курку (вагою не менше 2 кг) розрізати по грудці, відрізати крила і гомілки (їх не використовуємо для рулету). Курку повністю звільнити від кісток. Розділити на дві частини (отримаємо два рулети). Помістити на дошку шкірою вниз. Відбити.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Коріандр