/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Картопля  

Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі

Картопля


Картопля, фарширована оселедцем - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Картоплю очищаємо і відварюємо в мундирі до напівготовності. Після цього зрізуємо верхівку і виймаємо ложкою серединку. Її разом з оселедцем, цибулею, чорним перцем, сметаною і яйцем подрібнюємо у блендері або за допомогою м'ясорубки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.04.2013




Дивитись всі новини в розділі Картопля