/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Яєчний порошок, меланж  

Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу

Яєчний порошок, меланж


З чого виготовляють сучасний майонез - ОГО



ОГО
Користі в меланжу стільки ж, скільки у звичайних яйцях. Менш корисний тільки яєчний порошок. Оцтова кислота надає майонезу пікантність. М'якшу лимонну використовують для делікатесних видів майонезу. Наприклад «оливкових». До речі, оливкова олія в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж