/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Часник  

Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику

Часник


6 рецептів для тих, кому набридла звичайна гречка - BLIK - жіночий журнал



BLIK - жіночий журнал
На розігрітій сковороді в рослинній олії пасеруємо цибулю до прозорості протягом 4-5 хвилин, потім додаємо часник і готуємо ще 1 хвилину на невеликому вогні. Всипаємо крупу, вливаємо киплячу воду. Солимо, перчимо, накриваємо кришкою і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Часник