/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Квасоля  

Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Харчування в Піст. Поради дієтолога - Новини Івано-Франківська



Новини Івано-Франківська
Джерела рослинних білків: бобові (квасоля, горох, нут, сочевиця, арахіс), картопля, крупи, горіхи, насіння. Вуглеводи вибирати так звані повільні, тобто такі, які повільно засвоюються та дають тривале відчуття енергії. Джерела: різноманітні крупи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Квасоля