/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Прощай, советский ГОСТ. Почему хорошей колбасы на ... - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Указано лишь, что в готовой Докторской должно быть: белка – не менее 13%, жира - не больше 22%, влаги, сиречь, воды - не больше 65%, соли – не более 2,2%. Поскольку рецепт жестко не прописан, а контроль ведется просто по содержанию ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир