/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сир  

Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру

Сир


Запечена гостра свинина під сиром і грибами - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
1. Свинячу вирізку (ескалоп, або хто що любить) нашпиговувати тонкими часточками часнику. Приблизно на один шматок виходить один зубчик, розрізаний на 4-5 часточок. 2. Обсипаємо з двох сторін сумішшю перців і сіллю. 3. На тертці ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Сир