/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Соковиті відбивні з телятини подаються під вершковим соусом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.01.2016
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Соковиті відбивні з телятини подаються під вершковим соусом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Існує думка, що ніжні відбивні виходять тільки з курятини. Це не так. Телятина прекрасно підійде для цього рецепту. М'ясо після обсмажування залишається соковитим, а вершковий соус добре доповнює його смак. Телятина має ніжну структуру, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки