/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно вівсяне  

Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного

Борошно вівсяне


Яких традицій дотримуються закарпатці на "Бабин вечір" - Tyachiv News



Tyachiv News
У низинних районах його пекли з білого борошна у круглій тепші, описує краєзнавець Федір Потушняк. У нього вставляли невелику склянку з медом. У гірських районах керечун випікали з кукурудзяного або вівсяного борошна. До тіста додавали ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне