/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


100 г цукру (для начинки); - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Додати цукор, яйця, ванілін. Все добре розмішати. Для тіста: борошно просіяти, добавити сухі дріжджі, сіль. М'яке вершкове масло перетерти з 2 ст. л. цукру. Покласти до борошна з дріжджами. Перемішати. Добавити сіль, воду, замісити тісто.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове