- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Владельцы «Едим стоя» открыли кафе Dizengoff99 - the-village
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.12.2015
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Владельцы «Едим стоя» открыли кафе Dizengoff99 - the-village
the-village За кухню здесь отвечает Галина Николаева. В меню — запечённый баклажан с йогуртовой тхиной и томатной сальсой (360 рублей), фалафель (290 рублей), хумус с тхиной, специями, кедровыми орехами и оливковым маслом (255 рублей), хумус с мясом (380 рублей), куриный суп с ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Баклажан