/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редька  

Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки

Редька


Разный лагман - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Ингредиенты: говядина – 600 г, картофель – 300 г, редька – 300 г, огурцы соленые – 200 г, лук – 300 г, помидоры – 300 г, лапша – 400 г, специи – по вкусу, соль – по вкусу. В казане прогреваем растительное масло, обжариваем лук и кусочки мяса. Пока мясо и лук не зарумянились, можно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Редька