/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Рецепт шпината с кедровыми орешками и изюмом - DELFI.lv



DELFI.lv
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжарьте лук на среднем огне до мягкости. Добавьте чеснок и продолжайте жарить еще 1 мин., до появления аромата. Положите в сковороду шпинат и изюм, готовьте, помешивая, пока листья не подвянут, 5–7 мин. Посолите и поперчите ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Шпинат