- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Фенхель
Дорадо Том Ям - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.12.2015
Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю
Фенхель
Дорадо Том Ям - Аргументы и факты
Аргументы и факты Филе Дорадо - 150 г; Цукини - 10 г; Фенхель - 30 г; Масло сливочное - 5 г; Куантро - 20 г; Фреш апельсин - 100 г; Шафран - 0.5 г; Кинза - 1 г; Перец чили - 1 г; Соус Том Ям - 50 г; Куриный бульон - 100 г; Молоко кокосовое - 60 г; Паста Том Ям - 20 г ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Фенхель