/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


Соковитий тушкований кролик у білому вині - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Кухар радить, щоб відбити специфічний запах, притаманний деяким видам кроликів, м'ясо треба вимочити на 5 годин. Якщо воно молоде використовують воду, молоко або сироватку. Для м'яса більш дорослих особи - винний чи яблучний оцет.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.11.2015




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика