/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Французький сирний суп з вином подають з часниковими грінками - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Додайте борошно і злегка обсмажте. Влийте в каструлю гарячий курячий бульйон. Перемішайте віночком, щоб не залишилося грудочок. Додайте вино. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть ще протягом 5 хвилин. Після цього зніміть з вогню.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.11.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно