/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Завтрак от сеньора Маджи - Самарская газета



Самарская газета
Начинаем готовить итальянское ризотто со спаржей. Для блюда, рассчитанного на 10 человек, надо 800 г риса арборио, 800 г зеленой спаржи, 150 г лука-порея, три литра овощного бульона, 200 г сливочного масла,100 г натертого сыра пармезан,10 г нарезанной петрушки, соль, перец.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Петрушка