/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редис  

Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски

Редис


Вчені пояснили пристрасть до гіркої кави - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Зокрема, вони попросили оцінити смак таких продуктів, як шоколадний торт, бекон, оцет і редис за шкалою з шести пунктів, починаючи від неприйняття до пристрасті до продукту. Після цього люди заповнили чотири анкети. Перша - допомогла визначити рівень ...
Еxpres.ua


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Редис