- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Вчені пояснили пристрасть до гіркої кави - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.10.2015
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Вчені пояснили пристрасть до гіркої кави - Корреспондент.net
Корреспондент.net Зокрема, вони попросили оцінити смак таких продуктів, як шоколадний торт, бекон, оцет і редис за шкалою з шести пунктів, починаючи від неприйняття до пристрасті до продукту. Після цього люди заповнили чотири анкети. Перша - допомогла визначити рівень ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.10.2015
Дивитись всі новини в розділі Редис