/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Сочевиця  

Новини про сочевицю, новинки, детальна інформація відносно сочевиці

Сочевиця


Вчені визначили продукти, що запобігають раку молочної залози - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Медики прийшли до висновку, що вживання в їжу бобових зменшує ризик захворювання раком. Крім того, що квасоля, нут, сочевиця, горох та інші представники цього виду є відмінним джерелом білка, вони також забезпечують організм кальцієм, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Сочевиця