/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / С / г тварини і птиця (живокіст)   / Кози  

Новини про кози, новинки, детальна інформація відносно кіз

Кози


Вишукані вина та лікери чернівчани полюбляли й 100 років тому - Від і дО Погляд Чернівці



Від і дО Погляд Чернівці
Потім треба було випити коняку і з'їсти печеню з дикої кози. Далі для того, аби заповнити час, з'їли трохи сиру «рокфору» під бутлик к'янті. Після вина з'явився апетит, і детективи замовили вепрову печеню з капустою під кальвадос. Коли вже їсти ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Кози