/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Гриль замінюють на суху сковорідку - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Шеф-кухар столичного ресторану "Нон-стоп" 29-річний Богдан Малиш радить приготувати до великоднього столу м'ясо із сирними чипсами і шпинатом. Цей рецепт привіз із Італії. — Рекомендую саме телятину, краще вирізку. В ній мінімум жиру і максимум ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.04.2013




Дивитись всі новини в розділі Шпинат