- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Начинаются дачные хлопоты - MyJane.ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.04.2013
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Начинаются дачные хлопоты - MyJane.ru
MyJane.ru Способ приготовления: Растопить на сковороде сливочное масло и обжарить на нём измельчённый репчатый лук в течение 7 – 10 минут. Добавить нарезанный щавель и, помешивая, тушить около 5 минут. Добавить измельчённую зелень чеснока, петрушки, сметану, сыр, сухари, соль. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Щавель