/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Крем-суп заправляють грибним бульйоном | Новини на Gazeta.ua - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.07.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Крем-суп заправляють грибним бульйоном | Новини на Gazeta.ua - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Можна під час варіння додати спецій, замішати по чайній ложці борошна і вершкового масла, долити трохи вершків. Тоді подають як окрему страву. Їдять із свіжим хлібом і беконом. Дві маленькі картоплини нарізує кубиками. Трохи меншими ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове