/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


От зернышка к бокалу: еще раз о важнейшем ингредиенте пива ... - Profibeer



Profibeer
Например, в некоторых регионах Германии в производстве пива используют пшеницу, в Африке — близкое по свойствам к ячменю сорго, а в Азии — рис. Тем не менее, основной пивоваренной культурой и символом отрасли благодаря стойкости, ... Таким образом, солод, не использовавшийся пивоварами Европы ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний